Óriáskerékkel házasodott meg egy amerikai nő

Az amerikai igazságszolgáltatásban kiskaput talált az a nő, aki Bruce nevű óriáskerék „barátjával” házasodott meg nemrég. Míg a melegek házassága nem engedélyezett az államban, láthatóan nem okoz problémát, ha valaki egy vidámparki elemmel szentesíti kapcsolatát.

Miután egy évvel ezelőtt felfrissítették esküjüket, a floridai Linda Ducharme és „jegyese”, a vidámparkban álló Bruce nevű óriáskerék egybekeltek. Linda vallomása szerint első látásra szeretett az óriáskerékbe, „furcsa érzést keltett benne” Bruce, amikor az asszony meglátta a hatalmas szerkezetet. Linda nem tétovázott sokáig, rögtön felült az óriáskerékre, azóta pedig tudja, hogy az életében fontos szerepet játszik a „férj”.

https://www.youtube.com/watch?v=mY64l69DNQA

Hasonló bizarr esetek fordulnak elő a világban: egy argentínai környezetvédő férfit kedvenc fájával házasítottak meg, egy koreai férfi kedvenc párnáját vette el feleségül, egy japán virtuális, Nintendós játékban szereplő kedvese fejét kötötte be.

Ezek után talán nem meglepő, hogy egy ausztráliai művész hatszáz éves hidat hódított meg, és szentesítette kapcsolatát vele, nem gondolva arra, hogy a jövőben hányszor kell majd féltékenynek lennie, amikor emberek tucatja mennek végig kedvesén…

 

 

Kimaradt?