Interneten vett barátnővel dicsekedhetünk a havereknek

Ha ön is úgy érzi, hogy ciki már a szingli életmód, de nem tud, vagy nem akar hús-vér barátnőt szerezni, akkor itt az ideje regisztrálni egy új honlapon, és virtuális asszonynak udvarolni. Egy honlap szerint legalábbis elérkezett a láthatatlan barátnők kora, nem is túl drágán.

Ha valakinek már a barátai sem hiszik el, hogy van barátnője, csak külföldi, vagy nem emlékeznek az állítólagos lányra, aki egy nyári tábor folyamán elvette szüzességét, akkor jobb, ha láthatatlan barátnőt szerez be. Az invisiblegirlfriend.com honlap hamarosan útjára induló ajánlata értelmében 10, 30, illetve 50 dolláros havi költségért cserébe bárkivel elhitetik, hogy nagy nőcsábászok vagyunk.

Az első, legolcsóbb kínálat virtuális barátnőnk és köztünk „beszélgető viszonyt” álcáz: SMS-t cserélhetünk vele, még telefonon is felhív minket, ajándékozni lehet őt. A „komolyra forduló”, harminc dolláros kapcsolat mindemellett a Facebookon is bejelöli, hogy ki a kedvesünk, valódi hangpostát aktivál stb. A teljes körű barátnő – a „szinte eljegyzett” – már általunk megszabott tulajdonságokkal rendelkező barátnőt hamisít, saját közös történetet ad számunkra, élő telefonhívásokat biztosít.

Hogy a láthatatlan férfiak mikor lesznek elérhetők hölgyek számára, azt nem tudni, bár egyesek szerint nem ártana, ha bogarakat előszeretettel agyoncsapó, a szemetet levivő barátokat aktiválhatnának a nők.

Kimaradt?