Befuccsolt Sebestyén Balázs új műsora

Jövő héten kerül adásba az utolsó Vundersőn és zuperszexi, miután az RTL Klubnál úgy döntöttek, leveszik a képernyőről Sebestyén Balázs és Vadon Jani showműsorát – írják a magyarországi lapok.

"A média reakciója megdöbbentő volt, indulatos gyűlölet jött elő az emberekből, az újságírókból. Pedig valójában nem történt semmi szörnyű, csak egy televíziós műsort csináltunk, nem öltünk embert" – mondta az Origónak a Vundersőn és zuperszexi kreatív producere, Rubin Kristóf.

A producer szerint az is közrejátszhatott a show lejtmenetében – amely során a második adásra már 230 ezer nézőt vesztett a műsor –, hogy a nép látni akarta az egyébként túl sikeres Balázs bukását, és amúgy is, "néha mindenkinek kijár egy bukta". Rubin szerint nagy szükség van itthon késő esti szórakoztató műsorra, de az emberek politikai és közéleti közönye miatt csak bulvárshow-t lehet csinálni, mivel "ebben az országban nincs elég téma, és nincs elég érdekes ember".

A műsor már a kezdetektől fogva hányattatott sorsú volt. Az már a sajtótájékoztatón levetített pilot adásból kiderült, hogy korántsem áll biztos lábakon a műsor szerkezete, ennek ellenére Kolosi Péter programigazgató egyenesen csodát várt az új formátumtól. Az első, még élő adást mérhetelenül negatív kritikai visszhang fogadta, majd a tovább csökkenő nézettség hatására már csak felvételről adták le a későbbi részeket.

Kimaradt?