Tizenöt perc repülésre van Brad Pitt születésnapi ajándéka New Yorktól

Egészen különleges ajándékkal lepte meg Angelina Jolie Brad Pittet az ötvenedik születésnapjára – számolt be a hirado.hu a dailymail keddi értesülésére hivatkozva. Nem olyasmi, amit hűtőben tartunk, nem fér el a garázsban sem, sőt még a birtokon sem. Merthogy egy szigetről van szó. Egy gyönyörű, szív alakú erdővel borított szigetről, melynek egyik oldalán egyetlenegy épület áll.

Petra szigete 80 kilométerre található New Yorktól, alig 15 percnyi repülésre, és tökéletesen alkalmas a pihenésre, elvonulásra. A ház közvetlenül az óceánparton áll, sziklákra épült, és Brad Pitt kedvenc építésze, Frank Lloyd Wright tervezte.

Amikor Angelina megtudta, hogy a ház és a sziget is eladó 12 millió dollárért (kb. 375 ezer lejnek megfelelő összegért), egy pillanatig sem habozott, azonnal a helyszínre sietett. Attól pedig, amit ott talált, teljesen elvarázsolódott: a tökéletes és az ember által háborítatlan természet lenyűgözte a színésznőt. Úgy vélte, ennél jobb ajándékkal nem is kedveskedhetne Bradnek közelgő 50. születésnapjára.

Kimaradt?