X-Faktor: Krasznai Tünde összeomlott az élő show előtt

Krasznai Tünde teljesen maga alá került az X-Faktor szombati élő show-ja előtt a magyarországi bulvárlapok szerint. A magyarországi tehetségkutató pornós múltú versenyzője arra panaszkodott mentorának, Geszti Péternek, hogy a színpadra lépés előtt teljesen leblokkol és a dalszövegeket is elfelejti, ami már csak azért is lett volna kellemetlen a szombati műsorban, mert minden előadó két dallal - egy magyarral és egy külföldivel - készült.

Geszti arra is kíváncsi volt, hogy Tünde mikor érezte azt a verseny alatt, hogy a maximumot nyújtotta. "Egyszer sem. Nagyon izgulok a színpadra lépés előtt, és a dalszövegeket is elfelejtem" - panaszkodott mentorának Tünde.

A produkció azonban végül nem őt igazolta, hiszen a mentorok egyöntetű véleménye szerint most nyújtotta az eddigi legjobb teljesítményét. Krasznai egy Nagy Feró dalt énekelt, Feró pedig a közönségből csápolt a produkció alatt. A versenyzők vasárnap este tudják meg, hogy melyikük nem folytatja az élő show-t.

Krasznai Tünde sosem titkolta múltját. Így azt sem, hogy volt egy korszak, amikor aktmodellként járta a világot. Így került Párizsba is, ahol egyszer összebarátkozott egy hajléktalan fiúval, aki aztán megmutatta neki a várost. Olyan helyeken jártunk, és olyan dolgokat láttam, amit előtte sosem, és úgy tűnt, mintha egy egészen más Párizsban járnék – mondta Krasznai.

Kapcsolódók

Kimaradt?