Bizonyítékai vannak a NASA-nak a dimenziókapuk létezésére?

Az Amerikai Űrhajózási Hivatal saját honlapján tett legutóbbi bejelentése után többé már nem kérdés: léteznek diemnziókapuk, azaz különleges átjárók az időben vagy a térben – állítja egy földönkívüliekkel foglalkozó magyarországi portál. Az ittvannak.hu szerint a NASA hamarjában egy közel négy perces kisfilmet is készített, amelyben megpróbálják a laikusok számára is érthetővé tenni a felfedezés lényegét. A portál állításai szerint azonban ez a bizonyos kisfil a NASA honlapján sehol sem található meg..

Állítólag az Iowai Egyetem plazmafizikusa, Jack Scudder jött rá, hogy a Föld mágneses mezeje bizonyos helyeken összekapcsolódik a Nap mágneses mezejével, létrehozva ezzel egy állandó, folyamatos és megszakítás nélküli kapcsolatot a Föld és a Nap között. Ezeken a kapcsolatokon, vagy ahogy ők nevezik x-pontokon pedig vannak úgynevezett kapuk, amelyekről egyelőre sejtelmük sincs, hogy hova vezethetnek.

https://www.youtube.com/watch?v=hKhPL58H0Ug&feature=player_embedded

A bejelentéssel egyidőben azt is közölték, hogy 2014-ben egy több évig tartó misszióba kezd a NASA, melynek során az energiarészecske-detektorokkal és mágneses érzékelőkkel felszerelt űrhajók legfontosabb feladata lesz megfejteni a különös kapuk titkait. A feladat persze távolról sem egyszerű.

Kimaradt?