Botrányt okozott egy karácsonyi reklám

Már a Kmart üzletlánc is érzi a karácsonyi ünnepek előszelét, így ő sem akart kimaradni a reklámok sorából – írja a Nők Lapja. Az ünnepekre egy új férfialsónadrág-kollekciót dobott piacra, a boxerek stílszerűen karácsonyi mintákban, valamint ünnepi színekben (piros, fehér, arany) pompáznak.

https://www.youtube.com/watch?v=9PVhIMr4ScI

A szokatlan reklám azonban igencsak felkavarta a kedélyeket, az első pillanatokban elegánsnak tűnő főszereplők (akkor ugyanis még egy asztal mögött állnak) hirtelen a pikánsabb oldalukat villantják meg. Kiderül, nadrág helyett csupán egy boxer van rajtuk. Ez még hagyján! De aztán elkezdik mozgatni csípőjüket és az alsónadrágjuk „tartalma" csengőként szólal meg, a férfiak pedig közösen eljátsszák a kedves karácsonyi nótát, a Jingle Bellst.

Na, itt döbbentek le sokan! Nem tudták ugyanis eldönteni, hogy ez vicces vagy éppenséggel sértő. Az üzletlánc Facebook- és Twitter-oldalán sorra érkeznek a negatív vélemények, miszerint a Kmartnak jobban át kellett volna gondolnia ezt a reklámot. Többen azt kifogásolják, hogy miért kellett a vallásos ünnep hangulatát hererázással elrontani, s már most leszögezik, hogy idén nem fognak náluk vásárolni.

Lehet, hogy tényleg nem ez a legjobb marketingfogás arra, hogy karácsony előtt boxervásárlásra ösztönözze az üzletlánc a férfiakat és nőket. Mindenesetre a videót lassan már 5 millióan letöltötték.

 

Kimaradt?