Magyar tervező fülbevalóját választotta Lady Gaga egy fontos eseményre

Abodi Dóra fülbevalóját viselte Lady Gaga egy híres amerikai tévéműsor, a Saturday Night Life kampányához készített fotón – írja az InStyle.hu. A popsztár stylistja még nyáron kereste meg a magyar tervezőt.

Lady Gaga november 16-án lépett fel a Saturday Night Life című tévéműsorban. Az ehhez készített kampányfotón „New York” feliratú fehér melltartót, és „City” feliratú fekete minit visel. Fülbevalója pedig Abodi Dóra 2013-as őszi, New Religion Nr. 1 nevű kollekciójából való.

Abodi Dóra a felkérésről azt mondta: nyáron kereste meg Lady Gaga stylistja, aki ruhákat, kiegészítőket kért tőlük. „Nagyon örültünk a megkeresésnek, és azonnal el is küldtük a kért darabokat New Yorkba” – tette hozzá.

A S/HE earrings nevű kiegészítőt két verzióban készítették el: rozsdamentes acélból ezüst színben és 14 karátos arannyal borított verzióban. A fülbevalók hagyományos páncélműves módszerekkel készülnek, mindegyik kézzel, és apró eltérések is lehetnek az egyes darabok között, ami még egyedibbé teszi őket.

Kimaradt?