Rosszul lett adás után az X-Faktor műsorvezetőnője

Ájulás kerülgette a szombati adás után Lilut – írta a Blikkre hivatkozva a hvg.hu. Az X-Faktor műsorvezetője az RTL Klub tehetségkutatójának élő show-ja után hirtelen rosszul kezdte érezni magát. Nagy riadalom támadt azonnal a színfalak mögött, a Blikkhez eljuttatott információk szerint megijedtek a helyszínen tartózkodók, akik nem tudták mire vélni, hogy Lilu lába alól csaknem kiszaladt a talaj.

"Egyszer csak azt vettük észre, hogy Lilu nincs jól. A színfalak mögött voltunk éppen, amikor rosszul lett, de kevéssel később szerencsére már jobban lett, így nem kellett orvost hívni" – magyarázta a lapnak egy szemtanú. Az X-Faktor háziasszonya beismerte, hogy valóban volt egy kis problémája szombat este, miután lement az adás, és ő a jól végzett munka után a háttérbe vonult. Ugyanakkor állítja, nem volt olyan drámai a helyzet, mint ahogy a bennfentes leírta.

"Mindössze annyi történt, hogy egész nap nem ettem, egészen egyszerűen elfelejtettem. Biztosan leesett a vérnyomásom vagy a vércukrom, ez lehetett a gond. Megszédültem, és hirtelen le kellett ülnöm egy kicsit. Utána ittam egy üdítőt, ettől jobban lettem, majd hazamentem, és ettem egy jót" – árulta el Lilu, aki nem először feledkezik meg az evésről.

Kimaradt?