Szappanopera miatt végeztek ki egy családot

Házi készítésű antennán fogta be a szöuli tévét egy négytagú család Észak-Koreában. Szomszédjuk jelentette fel őket, hogy sorozatot néznek. A besúgó, aki egyébként szintén a tévé előtt ült, a halálbüntetést ugyan megúszta, de a munkatábort nem. A négy embert egy phenjani focipályán végezték ki hétvégén. Egy rúdhoz kötötték, majd fejbe lőtték őket Kim Dzsong Un észak-koreai diktátor katonái.

Hasonlóképpen járt az a férfi, aki munkatársának árulta el, egyszer kíváncsi lenne, hogy élnek az orosz távol-keleten. Csak turistáskodni akart, mégis kivégezték. A nyolcvan, múlt héten megölt áldozat ellen a legfőbb vád a pornó volt. Pornóújság nincs Észak-Koreában, így a halálos ítélethez elég egy nő szoknyás képe is.

Vagy egy olyané, akit pornó vádjával már kivégeztek. Ez történt a phenjani hadi gépgyár technikusával is, akinek öltözőszekrényében találtak meg egy képet: rajta Kim Dzsong Un kivégzett egykori barátnője, Hjong Szongvol pózolt, talpig ruhában, sapkában. A technikust szintén agyonlőtték, Phenjan egyik toronyházakkal övezett terén.

 

Kapcsolódók

Kimaradt?