Elvégeztetett: szakított Istenes Bence és Csobot Adél

Szakított az X-faktorban feltűnt nagykárolyi énekesnő, Csobot Adél és az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence, a pár már külön is költözött – írja a Bors. Csobot Adél, aki a jelenlegi X-faktor évadban az After X adásában vállalt műsorvezetői szerepet, a munkát is lemondta.

Korábbi hírek szerint Istenes Bence és Csobot Adél szakított, majd újra egymásra talált, most azonban a Bors szerint már végleg különvált a sztárpár. Az RTL Klubban már nyílt titok, hogy ezen a héten sem a szombati, sem a vasárnapi After X-ben nem szerepel Csobot Adél mint műsorvezető, helyét a szintén X-faktoros Spirit zenekarból megismert Lőkös Kinga veszi át.

Mivel Istenes Bence az élő show műsorvezetője, ezért a Bors szerint kézenfekvő volt, hogy Adél hagyja ki az e heti szereplést, egyelőre pedig azt sem lehet tudni, hogy a későbbiekben dolgoznak-e majd együtt, az­az Adél visszatér-e a z X-faktorba műsorvezetőként.

A pár a csütörtök esti Fókuszban nyilatkozott zátonyra futott kapcsolatukról, ahol az énekesnő azt mondta, nehéz úgy együtt szerepelni a képernyőn, hogy a volt párja áll mellette, de ő biztos abban, hogy szereti a műsorvezetőt. "Ezt bátran vállalom, és nagyon-nagyon büszke vagyok rá. Ennek ellenére nem volt elég időnk egymásra" – mondta.

"Elhidegültünk Adéllal. Alig tudtunk találkozni. Ha hazaértem délután, és volt két órám, elaludtam. Persze megértem… Ez abszolút nem egy kaland volt, hanem egy szerelem. Ott tartunk most, hogy szétköltöztünk" – mondta Istenes Bence a szakításról.

Kimaradt?