Részegen, jogosítvány nélkül vezettek árokba egy lopott autót

Komédiába illő bűncselekmény-sorozatról számolt be a szatmar.ro: kedd hajnalban a Szatmár megyei Remetemező településen egy nő bejelentést tett a rendőrségen, mely szerint ismeretlen tettesek ellopták a személygépkocsiját, amelyet a háza előtt parkolt le előző este.

A rendőrség munkatársai még a bejelentést megelőző éjszaka folyamán elfogták az elkövetőket, és megtalálták az autót is.

Kiderült, a nő jól ismerte a tetteseket, hisz azok a nap folyamán napszámosként dolgoztak neki. A nap végeztével két 24 éves, valamint egy 17 éves fiatalember italozásra adta a fejét. Kihasználva, hogy a gyanútlan járműtulajdonos az önindítóban hagyta a slusszkulcsot, egy adott pillanatban elkötötték az autót. A szatmar.ro úgy tudja, nem akartak messzi jutni vele, csak a falusi boltig. A járművet viszont a rendőrség már az út menti árokban találta meg, alaposan megrongálódva.

A három fiatal ellen halmozott vádat emeltek: lopás, rongálás és gépkocsi alkohol befolyásoltsága alatti, valamint jogosítvány nélküli közúton való vezetés miatt ítélik majd el őket.

Kimaradt?