Balesetet szenvedett Harry herceg

Hivatalos közleményben tudatta a királyi udvar hétfőn, hogy Harry hercegre műtét várhat, miután eltörte egyik lábujját. A körülményeket nem nevezték meg, csak annyit mondtak, hogy mindez több hete történt, és sokat nem javult az állapota. Ha műteni kell a lábát, akkor viszont kénytelen lesz lemondani a Déli-sarkra tervezett expedícióját, amely novemberben indul.

A jótékonysági expedícióra már hónapok óta készül Harry, és élete egyik legnagyobb vágya a teljesítése. Főleg azután, hogy ugyanezt a brigádot egyszer már kénytelen volt otthagyni, amikor az Északi-sarkon voltak, mert haza kellett mennie Vilmos lagzijára. A hetekig tartó túrának olyan veteránokkal vágna neki, akik elveszítették valamelyik végtagjukat a frontvonalon.

A brit sajtó természetesen megkezdte a találgatást, hogy milyen titokzatos baleset lehetett, amit jobbnak látnak eltitkolni. Harry múltját tekintve a legtöbben arra tippelnek, hogy egy kemény bulinak látta kárát a lábujja. De egyesek szerint a szexuális baleset sem kizárható. A legvalószínűbbnek viszont azt tartották, hogy sportolás vagy éppen a sarkköri kalandra való felkészülés közben érte a baj.

Kimaradt?