Bosszút áll a Vanity Fair a mindenkit idegesítő Gwyneth Paltrowon?

Hadban áll Gwyneth Platrow a Vantiy Fairrel, a színésznő mindenkit felszólított, hogy ne álljon többet szóba a magazin munkatársaival.

Már ötször szerepelt a Vanity Fair címlapján Gwyneth Paltrow, most újra borítóra kerül, csak épp akarata ellenére. Az amerikai magazin ugyanis egy kevésbé hízelgő riportot készül leadni a perfekcionizmusáról híres színésznőről, azt is rebesgetik, hogy házassága a Coldplay énekesével romokban hever, és mindketten megcsalták a másikat. Paltrow harcba szállt a magazin ellen, és egy kör e-mailben figyelmezteti barátait, és pályatársait, hogy utasítsák el a Vanity Fair újságíróit, ha nyilatkozatra kérik őket. "Azt ajánlom, hogy soha többé ne működjetek együtt ezzel a magazinnal" - derült ki a levél szövegéből, amit a New York Times szerzett meg.

A Vanity Fair főszerkesztője, Graydon Cardon azonban nem riad vissza, sőt a felhajtás az ő malmára hajtja a vizet: A brit Times kérdésére úgy reagált: "ezek után szinte kényszerít rá" - mármint Paltrow, hogy lehozza a riportot.

Gwyneth Paltrow szereti a tökéletes nő fényében feltűnni, és ez sokszor sikerül is neki, többször választották meg a legjobban öltözött nőnek, de szívesen osztja az észt a tökéletes gyereknevelésről, fitneszről és házasságról is. Ezzel pedig elérte, hogy megválasszák a legidegesítőbb hírességnek is. Most pedig kezüket dörzsölgetve várja a nagyközönség, hogy hány hulla szorult a pincéjébe.

Kimaradt?