Kitálalt a tévében a megerőszakolt tulceai férfi

A Romania Tv-nek adott exkluzív interjúban mesélte el vasárnap este esetét az a tulceai taxis, akit a múlt héten állítólag meg akart erőszakolni egy nő. A történet az európai bulvársajtót is bejárta. A férfit jelenleg kórházban ápolják, a hölgyet pedig a pszichiátrián kezelik.

Nicolea Stan elmondta, úgy került kapcsolatba Luminiţa Perijockal, hogy a nő bevásárlásra adott számára megbízást. Aznap háromszor is megfordult a lakásán. „Almát, cigarettát, szeszes italt szállítottam neki. Intelligens nőnek, értelmiséginek tűnt" – mesélte.taxis

„Lenge blúzocskában fogadott"

A taxis beszámolója szerint kálváriája a negyedik megbízatásakor kezdődött. „Egy lenge blúzban fogadott. Hirtelen megragadta a karomat, előhúzott egy kést, és fenyegetően azt mondta: ma este a rabszolgám leszel!" – emlékezett vissza a férfi. Megpróbált ellenszegülni, ám sikertelenül. „Lerántotta a nadrágomat, s amikor meglátta a férfiasságomat, elborult az agya" – magyarázta.

Arra a kérdésre, miért nem védekezett, hiszen könnyűszerrel lefegyverezhette volna a nőt, Stan azt válaszolta: nem mert erőszakhoz folyamodni. „Melyik rendőr hitte volna el nekem, egy cigánynak, hogy egy nő meg akart erőszakolni?" – védekezett a taxis.

Nem volt erekciója

Beszámolója szerint Luminiţa Perijoc előbb orális szexre kényszerítette, majd bevonszolta a hálószobába az ágyra. Mint kiderült, az aktus végül nem jött létre. „Tíz-tizenöt percig kínlódtam, de nem volt erekcióm" – magyarázta.Luminita Perijoc 3 thumb 630 380

Meg tudta győzni a nőt, hogy engedje be a fürdőszobába tisztálkodni. Magához vette a ruháit, a bejárati ajtó irányába menekült, ám ekkor agresszora a háta mögött termett, és többször megvágta a karján és a fején a késsel. „Mondtam, hogy nem viccelek!" – fenyegetőzött állítólag a nő.

A férfinek végül sikerült félrelöknie Perijocot, a konyhába menekült, bezárkózott, és mivel magához tudta venni a telefonját is, felhívta a rendőrséget. A nő állítólag üvöltözve fogadta a hatóságiakat, akiknek sikerült kiszabadítaniuk a taxist.

Nicola Stan kálváriája azonban még nem ért véget. A Romania Tv szerint a taxis barátai gúnyolódásának céltáblájává vált. „Nem tudják, milyen az, amikor valaki a nyakadnak szegez egy kést" – védekezett a televízióban a férfi.

Kimaradt?