Meghalt tizenkét órával három lánya esküvője után

Egyszerre tartotta az esküvőjét három lánytestvér, hogy haldokló édesanyjuk láthassa őket férjhez menni – a súlyos beteg nő alig 12 órával később meghalt – írta a Blikk.

Sarah, Kaylee és Jodie Swales a múlt héten tudták meg, hogy édesanyjuk, Becky mellrákja áttétet képezett és megtámadta a máját, az orvosok pedig tehetetlenek. A három nő régóta tervezgette az esküvőt, de a rossz hírt hallva úgy döntöttek, napokon belül megtartják a hármas mennyegzőt, hogy az anyjuk lássa őket férjhez menni. A beteg asszonynak ugyanis ez volt az utolsó kívánsága – írja a Daily Mail.

A szertartást múlt vasárnap ejtették meg; a legidősebb lány, Jodie így kommentálta a dolgot: „Keserédes történet ez, hisz boldogok vagyunk, hogy itt van köztük, és osztozik az örömünkben, de valószínűleg ez lesz az utolsó közös élményünk." "Nemcsak az édesanyánkat veszítjük el, hanem a legjobb barátunkat is; ez az esküvő nem lenne ugyanolyan nélküle" – tette hozzá Sarah.

Becky részt vett a szertartáson, de alig 12 órával a tripla esküvő után legyőzte a betegség: válságosra fordult az állapota, és meghalt.

A szülők egyébként 25 éve voltak házasok. Otis Swales, az apa azt mondta: büszke a lányaira, de nagyon nehezen éli meg a történteket, hisz élete szerelmét veszítette el; csak abban bízik, hogy a hite átsegíti majd a nehezén.  

Kimaradt?