Antal Timit a szerelem főzni tanítja

Az X-Faktor felfedezettje általában rendelt valamit magának, ha megéhezett, de mióta egy fedél alatt él kedvesével, egyre gyakrabban próbálja ki magát a konyhában Antal Timi. „Amióta összeköltöztünk sütök-főzök, muszáj otthon kedveskednem a páromnak, Sanyinak" - mesélte a Life.hu-nak.

A bánffyhunyadi származású lány az X-Faktort követően költözött Budapestre, de augusztustól már van lakótársa is Kis Sándor személyében, akivel akkor már három hónapja jártak. A Szombat Esti Láz egyik táncosának menedzseréről, kedveséről Timi elárulta, hogy kedvence a spagetti, így nem is kell igazán nagy erőfeszítéseket tennie, hogy kedvében járjon, de azért bonyolultabb dolgokkal is megpróbálkozik.

„Mostanában burgonyából, és nem porból krumplipürét csinálok az előre jól bepácolt és sütőben megsütött csirkecombhoz. Még a kürtőskalács-készítéssel is megpróbálkozom, Erdélyben a nagymamámnál rengeteget ettem. Gyerekkoromban csak az érdekelt, hogy gyorsan eltüntessem a pocakomban, most már a készítése is foglalkoztat" - mesélte az énekesnő, akit a konyhatündérkedésben igencsak motivál, hogy Sanyi láthatóan jóízűen fogyasztja el, amit készít neki.

Kimaradt?