Kitiltották a mobilozó Madonnát a mozikból

Nem mozizhat az Alamo Drafthouse amerikai moziláncnál Madonna, amíg nem kér bocsánatot nézőtársaitól – írja az Independent alapján az Index, miután a popsztárt sms-ezésen kapták egy múlt heti premieren.

Az énekesnő Steve McQueen Oscar-esélyes filmjének, a rabszolgaságról szóló 12 Years a Slave-nek premierjére ült be a New York-i Lincoln Centerbe, de a film első órájában csak a telefonját bámulta.

A cikk szerint folyamatosan nyomkodta a telefonját és ez nagyon zavarta a körülötte ülőket. Ők nem tudták, hogy az 55 éves híresség ül mellettük, csak egy idegesítő kesztyűs szőkét láttak, ezért felszólították, hogy hagyja abba a mobilozást. Erre Madonna csak annyit válaszolt: „üzletről van szó... te rabszolgahajcsár!”

A felháborodott nézőtársak a vetítés után sem hagyták szó nélkül az esetet, így az a sajtóhoz és a texasi Alamo Drafthouse mozilánc igazgatójához is gyorsan eljutott. Tim League-t és a rajongókat nemcsak a mobilozás, a rabszolgázás is kiakasztotta. League Twitterén közölte: amíg Madonna nem kér elnézést a mozirajongóktól, nem nézhet filmeket az ő termeiben.

League később finomított. Tudja, hogy hirtelen felindulásból írt miniközleménye nem különösebben befolyásolja a világsztár életét, de most már tartja magát a leírtakhoz. Az Alamo mozik ugyanis híresek szigorú szabályaikról: azokat a nézőket, akik a film közben beszélgetnek, vagy nem tartják be a kikapcsolt mobil egyetemes törvényét, azonnal kidobhatják a teremből. Alamo mozit kilenc texasi városban, ezeken kívül pedig Los Angelesben, New Yorkban, Yonkersben, Kalamazooban és Michiganben is talál Madonna, ha végre bocsánatot kér.

Kimaradt?