Youtube-os videóban mondott fel, ugyanott hirdették meg az állását

Egy 25 éves amerikai lány egészen meghökkentő módját választotta arra, hogy végre beintsen főnökeinek. Készített egy táncolós videót, amiben összefoglalta nekik, miből lett elege.

A 25 éves Marina Shifrin egy videós marketinggel foglalkozó cégnél dolgozott és elmondása szerint az elmúlt két évében feláldozta az emberi kapcsolatait a munkájáért, ami minden idejét és energiáját felemésztette. Ennek ellenére soha egy jó szót nem kapott a feletteseitől, sőt, folyamatosan számon kérték a nézettség miatt. Ezért döntött úgy végül, hogy leforgatja a saját videóját, ami garantáltan magas nézettséget generál majd.

https://www.youtube.com/watch?v=Ew_tdY0V4Zo

A felmondásához Kanye West: Gone című számát választotta, helyszínnek pedig az irodájuk helyiségeit. A lány később azt nyilatkozta, tisztában van a kockázatokkal, hogy ezután nem fogják alkalmazni a szakmájában, ugyanakkor úgy érezte, muszáj felhívnia a figyelmet a rossz munkakörülményekre.

A videót cikkünk megírásakor több mint 8 millióan látták a Youtube-on.

Nem kellett sokat várni a reakcióra: megérkezett a válasz a munkahelyétől, újabb humoros videóban.

Ebben olvasható az is, hogy igaz, hogy az ebédjét mindenki az asztalánál fogyasztja el, de csak azért, mert nincs a környéken étterem, ahova ki lehetne menni enni. Van viszont medence és szauna a tetőn, amit természetesen igénybe vehetnek a dolgozók. És a legvégén pedig hatalmas betűkkel hirdetik, hogy felvételt tartanak, vagy egy szabad pozíciójuk (ugyebár a lányé, aki felmondott), és bárkinek a jelentkezését szívesen várják.

https://www.youtube.com/watch?v=1ukGrwL4ky4

Kimaradt?