Soros György megtáncoltatta 41 évvel fiatalabb feleségét

A Soros-eksüvő egyik vendége, Muktrar Djumaliev, az USA-ba és Kanadába delegált kirgiz nagykövet tette közzé az első képeket a lagziról. Az Instagramon publikált fotókról a Business Insider számolt be.

A 83 éves milliárdos és választottja, a 42 éves Tamiko Bolton a fotókon önfeledten táncolnak. A szertartáson csak a legszűkebb baráti kör vett részt, de az utána következő fogadáson már 500 vendég volt. A meghívottak között volt többek között Jim Yong Kim, a Világbank elnöke, Hendrik Toomas Ilves észt és Ellen Johnson Sirleaf libériai elnök, Edi Rama albán kormányfő, Nancy Pelosi, a képviselőházi demokrata kisebbség vezetője és Gavin Newsom, Kalifornia demokrata alkormányzója.

A szombat esti fogadáson fellépett a Budapesti Fesztiválzenekar, Fischer Iván vezényletével.

Soros 2008-ban, egy vacsorapartin ismerkedett meg Boltonnal, aki felsőfokú tanulmányait a Utahi és a Miami Egyetemen végezte. A hölgynek egyebek mellett egy internetes étrendkiegészítőket és vitaminokat forgalmazó cége van.

A pár eljegyzését 2012-ben jelentették be. Sorosnak ez lesz a harmadik (Annaliese Witschaktól 1983-ban, Susan Weber Sorostól 2005-ben vált el), Boltonnak pedig a második házassága.

Kapcsolódók

Kimaradt?