Borboly motortaxival robogott találkozni Semjénnel

"Ha az a tét, hogy Magyarország miniszterelnök-helyettesével kell találkozni, akkor a leghatékonyabb közlekedési eszközt kell választani, és ez Budapesten, reggeli dugóban a motortaxi” – számolt be szerdán blogján Borboly Csaba.

Hargita Megye Tanácsának elnökét Semjén Zsolt várta kedden reggel a magyar parlamentben, és fél óra alatt kellett beérnie a Kossuth térre. „Ezt tudván előre nem volt más választásom, felpattantam egy motortaxira a sofőr mögé (ez egy erős motorral felszerelt robogó!). Álló kocsioszlopok között, esetenként járdán, a szembejövő forgalom sávján robogni akár 90–110 km/h sebességgel nem hétköznapi élmény, egy zakóban és ingben. Szerencsére egyetlen autósnak sem jutott eszébe, hogy kinyissa a kocsi ajtaját” – írta a politikus.

Beszámolójából kiderült, hogy a gyergyószárhegyi Lázár-kastély ügyében volt megbeszélése Semjén Zsolttal. A találkozón jelen volt a kastély három tulajdonosa közül kettő. „Mind a miniszterelnök-helyettes és Répássy Zsuzsanna helyettes államtitkár asszony, mind később Németh Zsolt államtitkár a kastély ügyében, az összefogásra irányuló erőfeszítéseinkben partnerséget vállalt” fogalmazott Borboly.

Kimaradt?