Pályázati felhívás bérlakásra egyetemi oktatóknak

Az Iskola Alapítvány pályázatot hirdet kolozsvári székhelyű vagy kirendeltségű felsőoktatási intézményben magyar nyelven oktató tanárok számára, 1 egyszobás kedvezményes bérlakás igénylésére. Pályázhatnak egyetemi oktatók, akik főállásban kolozsvári székhelyű vagy kirendeltségű felsőoktatási intézményben magyar nyelven tanítanak, nem töltötték be a 45. életévüket és nincs saját vagy amennyiben házas, a házastársa tulajdonában kolozsvári lakás.

A pályázat sikeressége esetén elvárás az állandó kolozsvári tartózkodás. A Pályázati adatlap és Kitöltési útmutató elektronikus formában letölthető az Iskola Alapítvány honlapjáról, kérésre e-mailben is továbbítják. A pályázati csomag az alapítvány székhelyén is igényelhető. A pályázatokat 2013. szeptember 18 és október 11. között lehet az Iskola Alapítvány székhelyén benyújtani vagy ajánlott küldeményként postázni a Kolozsvár, Şoimului utca 24/A címre. A pályázatok leadási határideje 2013. október 11. (a postai bélyegző dátuma).

Sikeres pályázás esetén a lakás bérlésének időtartama 3 év, egyszeri, nem több mint 2 évre történő meghosszabbítás lehetőségével. A beérkezett pályázatokat az Iskola Alapítvány kuratóriuma október folyamán bírálja el.

Kimaradt?