Tizenhetedik gyerekét várja a brit szuperanyuka

Tizenhetedik gyermekét várja egy nő Nagy-Britanniában – ezzel övé a legnagyobb család a szigetországban.

Sue Radford és férje, Noel mindigis sok gyereket szerettek volna, de soha nem gondolták, hogy ilyen népes lesz a család. Sue még csak 11 hónapja adott életet legkisebb fiuknak, Caspernek, de jövő áprilisban újabb jövevénnyel bővül majd a család. A nemét még nem tudják, de mindketten „el vannak ragadtatva" az újabb gyermekáldástól.

A kisbaba érkezését 16 testvér, kilenc fiú és a hét lány várja: Chris, Sophie, Chloe, Jack, Daniel, Luke, Millie, Katie, James, Ellie, Aimee, Josh, Max, Tilly, Oscar, és a kis Casper, aki most 11 hónapos.

Hiába számít gyakorlott kismamának, Radford ugyanolyan reggeli rosszulléttel küzd, mint első gyermekével. A pár egyébként egy pékséget üzemeltet; egy olyan házban laknak, ami korábban gyermekotthonként funkcionált, és egy minibusszal szoktak kocsikázni.

Radford egyébként 14 évesen esett először teherbe; mivel ő és párja is árvák voltak, nem akartak abortuszt, és elhatározták, hogy közösen nevelik fel a bébit. Négy évvel később össze is házasodtak, és jöttek sorba a gyerekek. Casper, a legfiatalabb mindössze 16 perc vajúdás után született meg.

Ráadásul tavaly már nagyszülők lettek; Sophie, a legidősebb lány egészséges kislánynak adott életet, akit Daisy-nek nevezett el – írja a Daily Mail.

Kimaradt?