Kocogó rendőrnő csalta lépre a margitszigeti szatírokat

Egy rendőrnővel csalták lépre a Margitszigeten a hétvégén elfogott két szatírt – írja a Blikk. A lap úgy tudja, a rendőrségnek úgy sikerült elfognia a hétvégén a két margitszigeti szatírt, hogy egy csali rendőrnőt vetettek be, aki kocogónak álcázta magát a szigeten.

"Ma reggel a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai két magamutogató férfit fogtak el Budapesten, a Margit-szigeten, akik a sziget két különböző helyén és különböző időpontban mutogatták magukat" - olvasható a police.hu vasárnap délelőtt közzé tett rövid közleményében.

A BRFK két nappal ezelőtt szintén közleményben tájékoztatott arról, hogy a XIII. kerületi kapitányság szeméremsértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen eljárást indított, mert a rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi - általában reggelente - a nemi szervét mutogatja a Margitszigeten sportoló nőknek, illetve obszcén kiabálással zavarja meg nyugalmukat.

A hvg.hu munkatársa is kocogás közben találkozott az egyik margitszigeti szatírral, aki esőben a futópálya mellett önkielégített egy délelőtt. A férfiről fénykép is készült.

Kimaradt?