A család kutyája buktatta le az erőszakus dadust

A dél-karolinai Jordan család 7 hónapos kisfiukhoz keresett türelmes dadust, akit meg is talált a 22 éves Alexis Khan személyében.

A lány öt hónapja vigyázott a tündéri Finnre, amikor a szülők furcsa jelenségre lettek figyelmesek. A család labradorja, Kilian ki nem állhatta a lányt, akárhányszor megjelent a színen vicsorítani és morogni kezdett, és jelét adta annak, hogy meg akarja védeni Finn-t a lánytól.

A szülők furcsállották az állat viselkedését, ezért egy nap a szobában “felejtették” mobiltelefonjukat, amelyre rögzítették, hogy mi történik a házban. Amit később visszahallottak igencsak felzaklatta őket.

Kiderült, hogy a 22 éves lány durván beszélt a kisfiúval, sőt többször meg is pofozta a gyereket. Jordanék azonnal feljelentették a bébiszittert, és orvoshoz vitték a gyereket.

Mint kiderült Alexis fennhangon üvöltözött Finnel, olyasmiket mondott neki, hogy „Fogd be a pofád”, „Hallgass már el!”, ezt követően pedig megpofozta és meg is rázta a kicsit. Jordanék ahogy visszahallgatták a felvételt, feljelentették a bébiszittert és orvoshoz vitték gyermeküket, akinek szerencsére nincs semmi baja.

„Ha tehetném, visszautaznék az időben, hogy az a nő soha ne nyúlhasson a kisfiamhoz” – nyilatkozta az édesapa, akit csak az vigasztal, hogy Alexis több kicsit már nem bánthat majd.

 

Kimaradt?