Hajdú Péter szembesítette Szepesi Nikit Kicsi bácsival

Elfehéredett Szepesi Nikolett, amikor szombat délelőtt  a kamerák előtt szembesült azzal, hogy Hajdú Péter nem csak őt, de Bacsa Istvánt is meghívta a Frizbi című műsorba.

Az egykori úszó azt hitte, egy könnyed beszélgetésre érkezik a nemrég megjelent könyvéről, a meghívott vendégek között azonban ott volt az a 83 éves egykori masszőr is, akiről Szepesi azt állítja: kislánykorában molesztálta - írja a Blikk.

"Sokkot kaptam! Erre egyáltalán nem számítottam, hideg zuhanyként ért a hír, amikor Hajdú bejelentette, hogy itt van velünk. Nem volt szép húzás tőle" - nyilatkozta a lapnak Szepesi, majd hozzátette: "Eszembe jutott, hogy felállok, és otthagyom az egé­szet. De végül is ennek a találkozásnak egyszer meg kellett történnie. Túlestünk rajta. Viszont soha nem vádolnék meg senkit molesztálással, ha nem lenne igaz."

Ennek ellenére Bacsa István továbbra is tagadta az ellene felhozott vádakat. Ahogy a műsorban fogalmazott: "Én szexuálisan nem molesztáltam egyetlen gyereket sem, ez holtbiztos! Ha akkoriban probléma lett volna ebből – hiszen állítólag az edzők és Niki szülei is tudtak erről –, akkor miért engedtek volna engem még hat éven keresztül dolgozni?"

Szerinte elképzelhető, hogy a lány csak azért vádolta meg, hogy jobban fogyjon a könyve. Szepesi ugyanakkor nem reagált sem erre, sem arra, amikor Kicsi bácsi felvetette: Niki valószínűleg részesedést ad könyve bevételéből azoknak az egykori úszótársaknak, akik hajlandóak ellene megerősíteni a vádakat.

Kimaradt?