Elgázolta egy paparazzi Nicole Kidmant

Nicole Kidman amerikai színésznőt a Mercedes Benz Fashion Weeken érte baleset, mikor éppen a Calvin Klein márka bemutatója utáni partira tartott.

A sztárt egy biciklin ülő lesifotós, Carl Wu gázolta el, aki felvételt akart csinálni a visszafogott és elegáns Kidmanről, ám elszámította a távolságot, későn kezdett fékezni és véletlenül ledöntötte lábáról a hírességet, aki óriásit esett.

Miután kísérete feltámogatta Kidmant - akinek még a magas sarkúja is leesett az ütközéstől - azonnal rendőrt hívtak, aki megállapította, hogy tulajdonképpen senki nem hibázott, baleset történt.

Wu sem járt sokkal jobban, ugyanis ő is leesett a bicikliről, ráadásul a rendőr meg is bírságolta, amiért a járdán kerékpározott.

Bár hivatalos eljárás nem indult az ügyben, a TMZ.com bulvárlap szerint Kidman polgári pert kíván indítani a fotós ellen.

Wu-nak így minden szempontból szerencsétlenül jött ki az eset, hiszen a várható feljelentésen túl az is bosszanthatja, hogy az összes többi lesifotós le tudta kapni a balesetet, kivéve őt, aki a földön feküdt.

Kimaradt?