Mindenki dicsérte a négylejes esküvőt

Nem föltétlenül kell százezrekbe vagy milliókba kerülnie egy világraszóló lakodalomnak – bizonyították skóciai szerelmesek, akik mindössze egyetlen fontból oldották meg a nagy napot – és még jól is érezte magát mindenki.

A körülbelül négy lejt a menyasszony esküvői ruhájára költötték, ami még a hatvanas években készült, használtan szerezték be egy internetes oldalról. Georgina és Sid a gyűrűket, valamint az esküvői dekorációt maguk készítették, az esküvői menüt a vendégek hozták magukkal, a boldogító igent pedig a tanyájukhoz tartozó pajtában mondták ki. A helyi lelkész ingyen adta össze a párt, a menyasszonyi tortát egy nagynéni készítette el, a zenéről az örömapa, Harry gondoskodott, aki szaxofonját fújta a lagzi alatt.

A 36 éves színésznő és a 39 esztendős énekes nem a hírhedt skót fukarság miatt, nem anyagi okokból választotta az olcsó lagzit, mindössze bizonyítani szerették volna, hogy a boldogságnak nem feltétlenül kell pénzbe kerülnie.

– Nem láttuk értelmét, hogy hatalmas esküvőt csapjunk. Szerencsére így is csodálatosan telt el a nap. A vendégek azt mondták, hogy ez volt a legjobb esküvő, amin valaha részt vettek – indokolta különös döntését a pár.

Kimaradt?