Házicsoki-versenyre jelentkezhetnek Háromszéken

A csokoládéfesztivál keretén belül Sepsiszentgyörgyön házi csoki készítésre vállalkozó csapatok versenyezhetnek egymással. A szeptember 27. és 29. közt első ízben tartandó Chocofest szervezői konyhai robotgéppel jutalmazzák a nyertest.

A csapatoknak 1 kg cukrot és 1 kg tejport biztosítanak, a többi szükséges hozzávalót a résztvevőknek kell magukkal hozni. A házi csoki természetesen tetszés szerint ízesíthető. Az alapanyag megfőzéséhez a szervezők öt darab gázégőt tudnak szolgáltatni, de bárki, akinek van saját gáztűzhelye, hozhatja a versenyre. Ugyanakkor az edényeket és a formákat is a versenyzőknek kell biztosítaniuk csapatuk részére. A készítményeket egy öttagú zsűri fogja elbírálni.

A csapatok a nevezési adatlapot kitöltve elküldhetik a ccicov@ccicov.com e-mail címre vagy a 0267/310 355 –ös faxszámra, illetve bevihetik a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székhelyére (Sepsiszentgöyrgy, Olt utca, 17-es szám). Háromfős csapatok jelentkezését várják a szervezők, a határidő szeptember 23.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?