Harry herceg még idén vőlegény lesz

Bár sokan kételkedtek a kapcsolatuk tartósságában, úgy tűnik, hogy Harry herceg és Cressida Bonas lehet a királyi család új álompárja. Vilmos 28 éves öccse ugyanis a hírek szerint még idén megkéri a lány kezét.

Harry herceg tavaly július óta van együtt a 24 éves Cressida Bonas-szal, és a királyi családhoz közel álló források szerint kapcsolatuk olyannyira komolyra fordult, hogy még ebben az évben bejelentik, hogy eljegyzik egymást – írja a Daily Mail. Az esküvői pletykák már a hónap elején elindultak, amikor Harry egy romantikus afrikai nyaralásra vitte kedvesét, pont úgy, ahogy Vilmos tette lánykérése előtt még 2010-ben.

A Daily Star vasárnapi kiadásának egy neve elhallgatását kérő forrás azt nyilatkozta, hogy Harry mindenkinek azt mondogatja, hogy hamarosan ő is igába hajta a fejét és megnősül. – Az év végén el fogják jegyezni egymást, és jövő tavasszal össze is házasodnak. Harry számára Cressida a nagy Ő.

Vilmos herceg öccse a jelek szerint valóban komolyan gondolja kapcsolatát Cressidával, hiszen a hónap elején már egy jótékonysági körútjára is magával vitte Bonast, ahol Harry a taposóaknák használata ellen kampányolt. A páros egyébként nagyon kerüli a nyilvánosságot, és csak nagyon ritkán sikerül őket közösen lencsevégre kapnia a fotósoknak, ám ha valóban összeházasodnak, akkor fel kell készülniük a fokozott médiafigyelemre is.

Kimaradt?