Most már hivatalos: ez az idei nyár slágere (VIDEÓ)

A Daft Punk jegyzi az idei nyár definitív popdalát: a rekordokat döntögető Get Lucky-t már több, mint 100 milliószor hallgatták meg a legnépszerűbb streaming felületen – írta pénteken a hvg.hu.

A francia elektro-páros a hetvenes évek funkja által ihletett, nosztalgikus futuro-retro-lemeze, a Random Access Memories egész biztosan az év egyik legfontosabb nagylemeze. Az sem kérdés, hogy az album beharangozó slágere, a sztárproducer-popzenészek – a leginkább hiphop-produkciók felől ismerős Pharrell Williams, és a hetvenes évek diszkó-funk-sztárzenekara, az egykori Chic vezére, Nile Rodgers gitáros – közreműködésével elkészített Get Lucky az idei év egyik megkerülhetetlen popdala, a rajongók szerint egyenest az év legfontosabb popkulturális terméke.

http://www.youtube.com/watch?v=5NV6Rdv1a3I&feature=player_embedded

A brit New Musical Express legfrissebb információja szerint a dalt már több mint 100 milliószor hallgatták meg a pillanatnyilag legfontosabb online stream felületen, a Spotifyon. A Daft Punk-sláger a legnagyobb videomegosztón, a Youtube-on is tarol – „official audio” változatára több mint 100 millió alkalommal kattintottak a felhasználók. A dal kislemezváltozata is csúcsot döntött – a Get Lucky mindössze hatvankilenc nap alatt vált 2013 első, milliós példányban elkelt kislemezdalává.

Kimaradt?