Dr. Csont és A mentalista új évaddal az RTL Klubon

Augusztus utolsó hetében két népszerű amerikai sorozat folytatódik az RTL Klubon: 26-án hétfőn a Dr. Csont, míg 27-én, kedden A mentalista indul új évaddal a csatornán.

Dr. Temperance Brennan bűnügyi antropológus (Emily Deschanel) és Seeley Booth (David Boreanaz) FBI ügynök két különböző ember. Míg előbbi kizárólag a tudományos tényekkel hajlandó foglalkozni, addig a nyomozó inkább megérzéseire támaszkodik a gyilkosságok felderítésénél. A közös munka során egyre közelebb kerülnek egymáshoz, kapcsolatuk több lesz barátságnál, gyermekük születik.

A Dr. Csont 2005-ben kezdődött, de az egész világon – az Egyesült Államoktól Európán át Dél-Afrikáig – az egyik legnépszerűbb sorozat. Az USA-ban szeptember közepén rajtol a kilencedik évad. Az RTL Klubon a nyolcadik évaddal folytatódik a sorozat.

Az ötödik évaddal folytatódó A mentalista szintén óriási siker világszerte. A viselkedés befolyásolásának mestere, Patrick Jane (Simon Baker) független tanácsadóként dolgozik a gyilkosságok felderítésénél. Az ő képessége nagyban befolyásolja a nyomozások kimenetelét, legfőbb célja azonban mindvégig a családját kivégző Red John elfogása.

Kimaradt?