Többet is megtudhatsz a BBTE-ről a Kolozsvári Magyar Napokon

Az idei Kolozsvári Magyar Napokon, augusztus 22-től a Babeș–Bolyai Tudományegyetem színes programkínálattal várja az érdeklődőket a Farkas utcában. Szakmai és kikapcsolódásra alkalmas foglalkozásokon vehetnek részt az érdeklődők.

Bemutatkozik a KMDSZ keretén belül működő E-karrier iroda, a Káfé rádió, a magyar egyetemista webrádió is. Meghallgathatunk ETDK díjnyertes előadásokat, kémiai és ásványtani bemutatón vehetünk részt. Nem utolsó sorban megtudhatjuk mi is az az Ötkarikás branding. Továbbá városnézés, társasjátékok, gyerekfoglalkozások (arcfestés) és fotózkodás (Legyél a KMN arcai között!) gazdagítja a programot.

A kolozsvári Babeş–Bolyai Tudományegyetem az ország egyik vezető kutató- és oktatóegyeteme. A magyar tagozata a BBTE-n magyarul oktató és tanuló egyetemi polgárok közössége. A magyar tagozaton 2013-ban BA-szakon illetve MA szakon összesen 6000 hallgató tanul, és 500 oktató dolgozik. A tagozat és Kolozsvár egyetemi életét számtalan tudományos rendezvény, szakkollégiumi, kulturális és sportesemény gazdagítja.

Kimaradt?