EMI

Kedden van a 9. EMI tábor nulladik napja

Idén is egy nappal hamarabb, már kedd délután megnyitja kapuit Borzonton az Erdélyi Magyar Ifjak által szervezett 9. EMI-tábor. Ekkor még nem működnek a tematikus sátrak, de az estét már egy fergeteges bulival zárják az összegyűltek. Aki augusztus 6-án érkezik, annak nem kell többet fizetnie, viszont másnap 11:00 óráig meg kell vásárolnia a heti vagy napi jegyét – tájékoztatnak a szervezők.

A tábor – sok egyéb nyári fesztiválhoz és nagyszabású rendezvényhez hasonlóan – bárki számára szabadon látogatható. Nem zárt körű, így minden szórakozni és tanulni vágyó fiatalt és fiatal lelkületűt szívesen látnak a szervezők.

Az ötnapos, Gyergyószentmiklós melletti Borzonton megrendezett táborban számos előadó és együttes lép fel, közöttük az Ismerős Arcok, Edda, Kárpátia, Ossian is. Továbbá, a festékek idén is arra várnak, hogy vállalkozó kedvűek testét díszítsék. Minden nap 10 órától ingyenes testfestés lesz az ifjúsági és művész sátorban kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A tábor programja a szervezet honlapján elérhető. 

Kimaradt?