Angelina Jolie-val is volt viszonya Mick Jaggernek

A hetvenéves Mick Jagger sok híresség mellett Angelina Jolie-t is meghódította, aki két éven keresztül a rocklegenda szeretője volt. Jagger önéletrajzírója lerántotta a leplet az eddig titkolt kapcsolatról.

Egy Angelina Jolie-ról megjelent könyvből ugyan már évek óta tudhatjuk, hogy a színésznő Mick Jagger szeretője volt Carla Bruni és Claire Houseman között. Most viszont az is nyilvánosságra került, hogy miként zajlott viharos románcuk. A páros 1997-ben ismerkedett meg, amikor Angie szerepet kapott a Stones Anybody Seen My Baby? című klipjében.

"Mick és Angie legalább másfél évtizede, egy klipforgatáson találkoztak, ahol Jolie-nak egy sztriptíztáncosnőt kellett volna alakítania. A dolgok nem úgy mentek, ahogy tervezték: Angie kiakadt, hogy nem tud se énekelni, se táncolni, és elviharzott. Ezzel persze rögtön felkeltette Mick érdeklődését, ami miatt rögtön másnap meg is kereste az akkor még kezdő színésznőt, és végül rábeszélte a szereplésre" - írja Christopher Anderson a Mick Jagger - Egy féktelen zseni extrém élete című könyvében.

"Angelina ekkoriban még rengeteget ivott és drogozott. Volt, hogy napokig bulizott, utána pedig mély depresszióba esett. Jaggernek épp egy ilyen nő kellett, sőt: Angie nemcsak a szeretője volt, de a múzsája is. Mick gyakran hangoztatta, hogy milyen szenvedélyes és mámorító volt a szex - persze az alkoholnak és a drogoknak is köszönhetően" - áll az önéletrajzi könyvben.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=BinwuzZVjnE

Miután együtt töltöttek egy hétvégét Floridában, annak ellenére, hogy mindketten házasságban éltek, és mégsem sikerült Jaggernek magábabolondítania kiszemeltjét, folyamatosan zaklatta telefonon, szerelmes üzeneteket hagyott a rögzítőjén, miközben hallhatóan zokogott. Az összetört szívű legenda valahogy meghatotta Angelinát, és még két éven keresztül rendszeresen találkozgattak, és összegyűrték Amerika szinte összes neves szállodájának lepedőit.

Végül Jolie vetett véget a kapcsolatnak, de továbbra is jó viszonyban maradtak Jaggerrel.

Kimaradt?