Szinetár Dóra új párjának is szülne egy gyermeket

A nemrég elvált Szinetár Dóra színésznő eddigi két házasságából egy-egy gyermek született, de vállalna egy harmadikat is jelenlegi kedvesével.

Első gyermeke, Marci az első férjétől született, de apja helyett apja volt Berecki Zoltán, akit mint második férjét, egy kislánnyal ajándékozott meg a színésznő. Bereczkivel, akivel tizenhárom éven át élt együtt, és most is járnak közös fellépésekre, a válás után is együtt nevelik Zorkát.

"Marci középiskolába jár, ő az én nagyfiam, mert rá lehet bízni mindent, Zorkát is. Nagyon érdeklődő, nyitott emberke. Zorka pedig nem az a gyerek, akit beültetsz egy sarokba, és csendben eljátszik. Nagyon vidám, élénktermészetű, külsőre Zolit látom benne, belsőre pedig egy nagyon jó keveréket kettőnkből" - ecsetelte a színésznő.

Makranczi Zalánnak, Szinetár új párjának, kollégájának is van már gyereke: egy kisfia elvált feleségétől. A gyerekek már össze is barátkoztak egy közös nyaralás alkalmával.

"Ez egy nagyon jó és dolgos nyár. Voltunk már nyaralni kettesben a kedvesemmel is, sokasban a gyerekekkel, és még megyünk is hosszabb-rövidebb időre mindenféle felállásban. Próbáljuk a munkát összekötni a nyaralással, ha valamelyikünk például vidéken dolgozik, lemegyünk együtt a gyerekekkel, és kihasználjuk az együtt tölthető szabadidőt. Most így teljes az életem, de ha úgy alakul, akkor akár vállalnék harmadik gyermeket is" - mondta a Blikknek a színésznő.

Kimaradt?