Ezt vette ajándékba unokájának Károly herceg

Károly herceg a napokban a whitstable-i osztrigafesztiválon járt feleségével, Kamillával, és természetesen nem győzte fogadni a gratulációkat az unokája születése alkalmából.

A házaspár igyekezett aktívan részt venni a fesztiválon, többek között még egy gyors szambát is lejtettek a helyi dobosok ütemeire. Károly az újságírók kedvéért a híres helyi osztrigát is megkóstolta, de akkor lepődött csak meg igazán, amikor egy nő odalépett hozzá és átadott neki egy aprócska sárga pólót.

„Ez a fesztivál egyik ajándékpólója és a hároméves kislányommal ezt szeretnénk küldeni a kis Györgynek” – mondta Shona Corcoran. „Ez fantasztikus, köszönjük szépen. Biztos vagyok benne, hogy az unokám nagyon szívesen fogja hordani” – udvariaskodott Károly herceg, aki azt is elárulta az újságíróknak, hogy a család legifjabb tagjának már becenevet is találtak. Igaz, hogy annyira azért nem vitték túlzásba a kreativitást.

„ Igaz, hogy a George nagyon jó név, de én szinte rögtön Georgie-nak kezdtem el hívni, és most már mindenki így emlegeti az udvarban az unokámat” – büszkélkedett a boldog nagypapa.

Kimaradt?