A bűn városában húsz év múlva számítanak a kisherceg látogatására

A turistacsalogatásért felelős Las Vegas-i szervezet is üdvözletét küldte Katalin cambridge-i hercegnő és Vilmos herceg hétfőn világra jött elsőszülöttjének, és reményét fejezte ki, hogy idővel a fiúgyermek is Las Vegas-szerető nagybátyja, Harry herceg nyomdokaiba lép.

A bűn városának népszerűsítésével foglalkozó Las Vegas Convention and Visitors Authority (LVCVA) Facebook bejegyzésben gratulált a hercegi párnak. „Gratulálunk a királyi család gyarapodásához. Viszlát 21 év múlva" - olvasható a rövid üzenetben.

Nem ez az első alkalom, hogy a szervezetet is megmozgatja a brit királyi család körüli felhajtás: tavaly csipkelődő reklámokkal rukkolt elő a Harry hercegről készült kompromittáló képek nyilvánosságra kerülését követően.

II. Erzsébet brit királynő unokáját múlt augusztusban kapták lencsevégre egy Las Vegas-i hotelszobában, miközben meztelenül múlatta az időt egy szintén ruhátlan fiatal nő társaságában. A képeket a hírességekre szakosodott TMZ nevű amerikai hírportál hozta nyilvánosságra.

Az LVCVA szerint évente több mint 330 ezer látogató érkezik Las Vegasba Nagy-Britanniából.

Kimaradt?