A szerelmi életéről vallott Pászkány Árpád egy bulvárlapnak

Magánéletéről nyilatkozott az OK! magazinnak adott interjúban Pászkány Árpád kolozsvári üzletember. A CFR labdarúgóklub tulajdonosa Fehér Annamáriáról beszélt, arról a hölgyről, aki miatt 2011-ben elvált feleségétől, Kingától, és akivel azóta is együtt él.

„Szellemi és érzelmi téren is tökéletesen egyezünk. Nagyon jól kommunikálunk, és úgy tervezzük a napi programunkat, hogy délután kettő körül együtt ebédelhessünk, és az esténket is úgy intézzük, hogy legyen időnk egymásra” – mondta kedveséről.

A lap megszólaltatta Fehér Annamáriát is, aki ideális férfinek tartja párját. Első találkozójukról elmesélte: egy csütörtöki napon, a déli órákban ismerte meg Pászkányt, és másnap hajnalig beszélgettek. „Más, mint azok a férfiak, akikkel eddig dolgom volt. Rendkívül megértő, tudja, hogy mit várok el egy párkapcsolattól. Ő az első számú bizalmasom” – mondta a lapnak Annamária.

Pászkány Árpád húsz évig volt a férje egykori iskolatársának, Kingának. Két gyermekük van: egy 14 éves fiú és egy 9 éves kislány. Közös megegyezéssel váltak el, ám az bizonyos, hogy a válás oka Annamária volt. A román bulvársajtó szerint az üzletember több ezer eurót utal át havonta a volt családjának.

Annamáriát Pászkány egy kolozsvári szórakozóhelyen ismerte meg, ahol az akkor 21 éves lány táncosnőként kereste kenyerét. Az üzletember többször kijelentette, nem akarja feleségül venni kedvesét.

Kimaradt?