Ördög Nóri a kislányától tanul

Az X-Faktor volt műsorvezetőjének, Ördög Nórának elsőszülött gyermeke, Mici csupán két hónapos, máris annyi újdonsággal lepte meg anyukáját, hogy rá kellett jönnie: gyereknevelés közben épp a kicsi tanítgatja szüleit.

Nóri nem tagadja: minden percben tanul valami újat kislányától a „Mici Egyetemen” – ahogy ő nevezi. Kezdő szülőként hamar rájött, hogy a gyermekneveléssel és gondozással kapcsolatos elképzelései a gyakorlatban teljes kudarcot vallanak, és azt is elfogadta, hogy olykor bizony kicsúszik a kezéből az irányítás.

„Ő Mici. Komoly saját akarattal. Csak kapkodom a fejem, hogy micsoda leckéket kapok itt egymás után sorban alázatról, türelemről és ehhez hasonló dolgokról. Kis tanítómesterem, Mici, minden napra tartogat valami izgalmas tananyagot, és így 2 hónap után is érezhető, hogy egyetlen percig sem fogok unatkozni, mire lediplomázom a Mici Egyetemen – kb. 18 év múlva” – írta Nóri.

Bár Nóri korábbi elképzelései arról, milyen trendi anyuka lesz a sikkes kisbabával a karjában, megdőlni látszik szerinte, a műsorvezető ezt egy csöppet sem bánja. Mici boldog nevetése és gagyogása minden pillanatát megédesíti.

Kimaradt?