Nem kap munkát a clevelandi nők hős szabadítója

A Clevelandben tíz éven át fogvatartott nőket kiszabadulásukban segítő férfi azt állítja, ismertsége miatt lett munkanélküli és hajléktalan.

Idén májusban történt, hogy Charles Ramsey meghallotta a fogságból szabadulni próbáló egyik nő, Amanda Berry segélykiáltását. Nem tétovázott, segített kitörtni a házból kiabáló nőnek az ajtót, és így neki köszönhető, hogy a három nő, akit még tinédzser lányokként raboltak el, végre kiléphettek börtönükből.

Ramsey most arra panaszkodik, hogy munkanélküli és hajléktalan is, mert az emberek még mindig zaklatják munka közben és képeket kérnek tőle a nők kiszabadításáról. A Mail Onlin által készített exkluzív interjúból nem derül ki egyértelműen, hogy hova lett Ramsey pénze, vagy hogy kapott-e jutalmat a segítségnyújtásért.

Ramsey vigasza lehet, hogy sok étteremben ingyen eheti kedvenc sajtburgerét, mert az éttermek felajánlották neki: bármikor betér hozzájuk, ingyen fogyaszthat hamburgert.

 A 43 éves férfiról, aki a mentőakció óta már mémként is sztárrá vált, időközben kiderült, hogy nem éppen makulátlan az előélete. Többször is meggyűlt a baja a rendőrséggel, mindahányszor nőkkel szembeni erőszakossága miatt.

 

Kimaradt?