Másfél hónappal esküvője előtt szarvazták fel Andy Vajnát

Palácsik Tímea, Andy Vajna menyasszonya a Balaton Soundon előbb Kásás Tamással kezdett ki, majd egy ismeretlen fiúval táncolt, sokak szeme láttára csókolóztak, végül együtt tűntek el éjszakára egy elegáns szállodában – írja a Bors.

Másfél hónappal tervezett esküvőjük előtt megcsalta leendő férjét Palácsik Tímea. A Balaton Soundon több férfi karjába is belevetette magát, végül egy ismeretlennel távozott kéz a kézben, csókolózva. Egy hotelben kötöttek ki – írja a Bors.

Andy Vajna menyasszonya a lapnak azt mondta: tizenkilenc éves húgát hozta el, mert érdekelte a fesztivál. "Andy ma nem jött, de minden rendben van köztünk" – mondta Tímea az eset előtt.

Palácsik láthatóan mámoros hangulatban kivetette hálóját a körülötte bulizó férfiakra. Először egy félmeztelen fiúval enyelgett, majd Kásás Tamást találta meg, simogatta, ölelgette az olimpiai bajnok pólóst. A harmincéves Tímea hamarosan újabb fiatal, jóképű pasi oldalán bukkant fel, akinek tánc közben érzékien a fülébe sugdosott, majd két órakor kézen fogva távozott vele.

A Bors munkatársa látta, hogy a tízperces séta közben egy-két csók is elcsattant, a lány azzal sem törődött, hogy számtalan szemtanúja volt turbékolásuknak, miközben Zamárdi négycsillagos szállodája felé tartottak. A hotel recepciósa megerősítette: a kormánybiztos menyasszonya érkezett meg aznap éjszaka. "Már régen lefoglalt több szobát is Palácsik Tímea névre, és itt száll meg" – tudta meg a lap a hotel alkalmazottjától.

A producer nem kívánta kommentálni a történteket.

Kimaradt?