A pornóiparban próbál szerencsét Ronaldo

Új karrierbe kezd Ronaldo, a Real Madrid egykori sztárja: meg akarja venni a brazil Playboyt, hogy betörjön a pornóiparba.

A volt világkupa-győztes nagy haszonnal kecsegtető, ígéretes biznisznek tartja a nyuszis lap licencének megszerzését, hisz ez a tizedik legnagyobb példányszámban eladott magazin az országban. Igaz, a kilencvenes évekhez képest rengeteget vesztett a népszerűségéből, hisz akkor még egymilliót, míg ma körülbelül 250 ezer példányt adnak el havonta.

A volt focista bennfentesek szerint mit sem törődik ezzel, mert meggyőződése, hogy amihez nyúl, arannyá változik, és áldásos tevékenységének köszönhetően teljesen megújul majd a lap.

A most 36 esztendős Ronaldo Nazario de Lima 2011-ben hagyott fel a focizással. Kiemelkedő pályafutása alatt összesen 15 gólt rúgott a világkupán, ami rekordnak számít, egy 2002-es döntőben pedig két góllal segítette győzelemhez hazáját.

Bölcs befektetéseinek köszönhetően ma már milliárdos. Körülbelül évi 3,3 milliárd forintot zsebel be sportszergyártóktól és más szponzorcégektől, saját marketing cége pedig becslések szerint 5 milliárdot hoz neki majd jövőre - derül ki a The Sun brit napilap cikkéből.

Ronaldónak emellett saját edzőterem-lánca, sportklinikája, és nightclubja van, illetve számos ingatlant is birtokol.

Kimaradt?