Humortalan célszemély miatt pszichiátriára vittek egy telefonbetyárt

Beszállítottak a pszichiátriára azt a férfit, aki vérfürdővel poénkodva vette fel a mobiltelefonját egy rejtett számról érkezett híváskor.

„Elintézve mindenki, csupa vér minden, lehet jönni takarítani!” – ezzel a mély hangon előadott, viccesnek szánt mondattal büntette Kovács Csaba István ingatlanügynök azt az ismeretlen, aki nem átallotta őt csütörtökön este negyed tízkor rejtett számról felhívni a mobiltelefonján. A férfi már hetek óta tervezte ezt a kis csínyt, mióta csak az egyik közösségi portálon olvasott róla – írja a Blikk.

A telefont a vonal másik végén rögtön lecsapták, és nem gondolta volna, hogy a következő hívás már egy rendőrtől érkezik – miközben hat rendőr és két mentőtiszt már úton is volt józsefvárosi lakása felé. A titokzatos telefonáló nem érezte át a viccet, ellenben brutális bűntényt szimatolt, és azonnal riasztotta a rendőrséget.

„A rendőr is magánszámról hívott, és csak azért nem ugyanazokkal a szavakkal vettem föl a telefont, mert úgy gondoltam, hogy egy poén egy estére elég lesz" – mesélte a lapnak Csaba. A mentőknek kötelességük volt beszállítani a férfit elmeorvosi vizsgálatra.

„Az orvosok jól fogadtak a pszichiátrián, az egyik doktornő még emlékezett is rá, hogy körbejárt ez a poén az interneten. Körülbelül 15 perc alatt kiderült, hogy normális vagyok, még papírt is kaptam róla. Igaz, a vérnyomásomat magasnak találták" – mondta a férfi.

Kimaradt?