Vezetőkutyáik hozták össze a vak párt

Anélkül, hogy tudott volna egyáltalán egymás létezéséről a két látássérült, Johnson és Gaffey: ugyanakkor, ugyanarra a kutyaiskolai kiképzésre jelentkeztek labradorjaikkal, hogy hűséges társaik hatékonyabban segíthessék őket mindennapjaikban. Az ebek mondhatni túlteljesítettek: a nagyobb biztonság mellett az igaz szerelmet is becsempészték gazdáik életébe.

A térningen először a két labrador, Venice és Rod barátkozott össze. Gaffey így nyilatkozott róluk: „mindig együtt játszottak. Az oktatók azt mondták, hogy ők csempészik be a szeretetet meg a romantikát a kurzusba, és tényleg: összehoztak minket is.”

Az egy hetes tanfolyam végén az 52 éves férfit (és persze a két kutyát) meghívta a nála két évvel fiatalabb hölgy egy kávéra. Ekkor kezdődött a randizgatás, amiből Valentin-napon lánykérés is lett. Mivel Gaffey részt vett az Én és a vezetőkutyám című realityben, a stáb a lánykérést is lefilmezte, ez most került adásba Nagy-Britanniában.

A lánykérés attól is különleges lett, hogy ahhoz, hogy a megfelelő felvétel elkészülhessen, négyszer kellett megismételni a kérdést – de a válasz persze minden alkalommal igen volt. Venice és Rodd is boldogok, hogy egy ágyban alhatnak, sőt, gazdáik nagy szerepet szánnak nekik a közelgő esküvőjükön.

 

Kimaradt?