Andy Vajna jobban félti pozícióját párkapcsolatánál?

A világhírű producer egyre halasztgatja házasságkötésük dátumát a fiatal modellel, ám ennek nem magánéleti elbizonytalanodás az oka. Andy Vajnának mint kormánybiztosnak támadtak kétségei a frigyre lépéssel kapcsolatban.

A Budapesten született producer Palácsik Tímeával 2010 végén ismerkedett meg egy rendezvényen, és attól a perctől kezdve mindent megtett, hogy a modellként is dolgozó PR-szakember társaságában lehessen.

Tavaly már egyre több helyen mutatkoztak együtt, és idén tavasszal Vajna megkérte Tímea kezét. Az is kitudódott, a nyár elején házasodnak, méghozzá az Egyesült Államokban. A Rambo- és a Terminátor-filmek producere nem cáfolta a hírt, de nem is bocsátkozott részletekbe.

Ezek után csak annyi szivárgott ki, hogy a májusi időpont augusztusra módosult, vasárnap pedig arról számolt be a Blikk, hogy Tímea ismeretségi köréből olyan hírek érkeztek, hogy Vajna ismét elhalasztotta a frigyre lépést, de ezúttal nem derült ki semmi egy újabb időpontról.

– Vajna senkinek nem beszél a Timihez fűződő kapcsolatáról, de a viselkedése alapján két fő oka lehet annak, hogy nem akarja elsietni ezt a házasságot – magyarázta egy ismerős. – Az egyik a kormánybiztosi megbízatás, amelyet Andy pont azután vállalt el, hogy ők ketten megismerkedtek egymással. Andy bízik Timiben, tényleg szereti a lányt, de el akarja kerülni, hogy politikai szereplőként kényelmetlen helyzetbe hozza, és itt jön a másik dolog. Timi nem otthon ülő típus. Szeret eljárni szórakozni, Andy pedig nem tud mindig vele menni.

Egyrészt nem mutatkozhat minden kisebb partin, hiszen kormánybiztos, de attól is tart, hogy ha Timi a felesége lenne, és lesifotó készülne, amint éppen férfiak társaságában bulizgat, az Andyt kellemetlenül érintené. Nagyon könnyű a legártatlanabb helyzetben is félreérthető képeket készíteni, Vajna pedig elég tapasztalt ahhoz, hogy ne sétáljon bele egy ilyen csapdába – mondta a Blikk informátora, és hozzátette:

– Baráti körükben afféle nyílt titok, hogy egyértelműen a kormánybiztosi pozíció az, ami miatt Andy nem sürgetné most ezt a házasságot. Persze lehet, hogy Timi másként gondolja, úgyhogy a történet még tartogathat fordulatokat. A Blikk szerette volna a szerelmespár tagjait is megszólaltatni a kérdésben, ők azonban nem kívántak reagálni.

Kimaradt?