Egész Nagy-Britannia babalázban ég: mikor szül Katalin?

A londoni St. Mary kórház előtt már 160 fotós és forgatócsoport gyülekezik a világ minden tájáról, ugyanis július 13-ára várja Katalin hercegnő első gyermekét – írja a hvg.hu. Senki nem akar lemaradni az első fotóról. A brit fotósok attól tartanak, a július 13-i dátum csak átverés, és direkt egy későbbi időpontot adtak meg, hogy a hercegi pár meg tudja őrizni intimszféráját. Így tett egyébként Diana hercegnő is, amikor első fiát, Vilmost várta: július 1-jét hirdettek ki, de már június 21-én megszületett.

Egyelőre azt sem lehet tudni, lány vagy fiú lesz Vilmos és Katalin első gyermeke. Pletykák szerint a kezelőorvos, Marcus Setchell egy krikettpartin már nem ivott alkoholt, hogy ha a palotából hívják, azonnal bevethető legyen. A kórház pedig lefoglalt pár parkolóhelyet, ám nem nevezték meg az okot.

Az információhiány általános hisztériát keltett, a Twitteren számos összeesküvés-elmélet olvasható: egyesek szerint már rég megszületett a gyermek. Az újságírók azt találgatják, meddig marad Walesben Vilmos herceg.

Kimaradt?