Szerelembe esett egy lóval, ezért letartóztatták

Egy texasi férfit három hónapon belül kétszer is letartóztattak, mivel két különböző alkalommal is fajtalankodott egy Nadia nevű lóval. Hidalgo megye sheriff helyettese azután vitte el Cirilo Castillot, miután maga is látta a videón rögzített eseményt.

Castillo minden bizonnyal megszállottja Nadianak, mivel három hónappal azután, hogy lecsukták ugyanezért, visszatért a lóhoz. A ló tulajdonosának rossz előérzetei voltak, így felszerelt a karámba egy videokamerát, ami rögzítette az esetet. A felvételről a megye sheriffje azt mondta, ez a szalag nem fog bekerülni az Amerika legviccesebb videói közé.

Castillo korábban más dolgok miatt is ült előzetesben: marihuána birtoklás, lopás és más kisebb bűncselekmények. Mivel Texasban nincs konkrétan fajtalankodásról szóló törvény, így a férfit állatkínzásért csukhatják le. A sheriff elmondta, hogy nem tudja, hogyan tudnak segíteni Castillon, de mindent megtesznek, hogy a férfit jobb belátásra térítsék, és megelőzzék, hogy ilyesmi újra előfordulhasson.

Kimaradt?