Nyíltan támadta a homoszexuálisokat a román külügyminiszter (VIDEÓ)

Sajnálatát fejezte ki Titus Corlățean külügyminiszter egy keresztény civil szervezet, a Romániai Családok Szövetsége meghívottjaként amiatt, hogy Románia az uniós csatlakozás után kénytelen volt az EU diszkriminációellenes politikájához igazodni a homoszexuálisok megítélése terén.

„Nehéz szembemennünk ezzel az európai hullámmal. De ezt meg kell tennünk, mert mi a keresztény értékekre alapozunk” – fogalmaz a külügyminiszter azon az áprilisban készült videofelvételen, amely a napokban bukkant fel különböző hazai blogokon. A felvételen erről Corlățean a 8. perctől beszél.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HnHFSJo9QgA

A román diplomácia vezetőjét a civil szervezetnél tartott előadása közben láthatóan elragadta a hév, beszédét egy prédikátor is megirigyelhette volna. Hosszasan idézett Pál apostol rómaiakhoz írt leveléből, többek között azt a részt is, amely a homoszexualitás bűn voltáról szól. „(…)Ugyanúgy a férfiak is, abbahagyva az asszonnyal való természetes életet, egymás iránt gerjedtek vágyra, férfi férfival űzött ocsmányságot. De el is vették eltévelyedésük megszolgált bérét (…)” – idézte Corlățean a Bibliát.

A HotNews szerdán megkereste ez ügyben a külügyminisztert, aki azzal védekezett: semmi baja a homoszexuálisokkal, csak az azonos neműek közötti házassággal nem ért egyet.

Kimaradt?