Nekiment Nadia Comănecinek egy tévés újságíró

Csúnyán nekiment Nadia Comănecinek egy ismert televíziós újságíró. Robert Turcescu állítólagos pénzéhségéért bírálta a világhírű sportembert több Facebook-bejegyzésében.

A B1 TV munkatársa azt rója fel a többszörös olimpiai bajnok tornásznak, hogy nevét adta egy margarinreklámhoz, nem átallja sorra járni a fővárosi iskolákat, és arra biztatni a gyerekeket, fogyasszák ezt a terméket, mert egészséges. Turcescu azzal vádolja Comăneciet, hogy manipulálja a diákokat, mert az egészségügyi szakemberek véleménye megoszlik arról, hogy valóban egészséges-e a margarin fogyasztása a kiskorúaknak.

„Egy percig sem vonom kétségbe Comăneci sportolói nagyságát. Ám fenntartom, hogy erkölcsi kötelességük az egészséges táplálkozás fogalmával tisztában lévő személyeknek az ilyen szégyentelen üzletek elutasítása. Comăneci néhány ezüstért agresszíven reklámoz egy olyan terméket, amely ha nem is bizonyítottan káros az egészségre, de megítélése ellentmondásos” – fogalmaz bejegyzésében Turcescu.

A sportoló nem reagált az újságíró vádjaira. Turcescut azonban sok támadás érte Comăneci híveitől, amiért bírálni merészelte az ország büszkeségének számító tornászt, aki a teljesítményével a rekordok könyvébe is bekerült.

Kimaradt?